Puunkaato, ongelmapuun kaataminen

Metsäpalvelu Mika Vartiainen tekee myös puunkaatoa tai risukon raivausta alkaen yhden yksittäisen puun kaadosta tai vain oksien karsinnasta päätyen suurenkin piha-alueen ilmeen uusimiseen puustoa vähentämällä joko turvallisuus- tai esteettisyyssyistä. Kohde voi sijaita yhtä hyvin pihassa, kesämökillä tai mökkitien varrella sähkölinjan läheisyydessä. Kokeneet ja ammattitaitoiset metsurimme osaavat jo ensimmäiselllä silmäyksellä arvioida kaadossa käytettävät työmenetelmät, ajoituksen, työn keston ja myös hintatason. Turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja hyvä työnjälki ovat meille tärkeitä.

Puunkaato hinta Kuopiossa ja lähialueilla

45 eur/tunti sis alv tai sopimuksen mukaan urakkahinnalla.

 

Puiden kaadoissa meillä on käytettävissä useita menetelmiä tilanteen mukaan. Kaatoalueen sijainti ja lähettyvillä olevat rakennukset, aidat, tiet, sähkölinjat ja istutukset vaikuttavat oleellisesti valittavaan työtapaan. Jos puulle on löydettävissä turvallinen kaatosuunta ja riittävästi tilaa, niin käytämme suorakaatoa ja tarpeen mukaan apuvälineitä esimerkiksi kiiloja, kaatorautaa, kaatoliinoja sekä työntötunkkia.

Kaadettujen puiden osalta Metsäpalvelu Mika Vartiainen toimii asiakkaan toiveiden mukaan. Voimme pätkiä puut haluttuun mittaan, tehdä vaikkapa valmiiksi polttopuiksi ja pinota sovittuun paikkaan. Voimme myös viedä kaiken mukanamme (runkopuut, oksat ja risut) sekä tehdä huolellisen jälkisiivouksen.

Palveluihimme kuuluu tutustumis- ja arviointikäynti työkohteessa, jossa yhdessä asiakkaan kanssa tehdään tarvittaessa kaatosuunnitelma hinta-arvioineen. Myös neuvonta ja opastus mahdollisissa asemakaava-alueen lupa-asioissa tai maisemoinnin ja suojelukohteiden lupa-asioissa on osa Metsäpalvelu Mika Vartiaisen toimintaa. Ennakoimattomia tilanteita varten meillä on vakuutukset.

Kotipihoilla ja myös vapaa-ajan asuntojen piha-alueilla teetettävien puiden kaadoissa työn osuus on teettäjälle verotuksessa vähennyskelpoista kulua. Neuvomme mielellämme lisää verotuksen kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa.

 

 

Meillä on kokemusta ajoratojen varsilla suoritettavista puiden kaadoista ja pusikoiden raivauksista ennen kaukolämpö-, vesi- ja viemäriputkien asennustöitä kuten myös tietoliikenne- ja sähkökaapelointia edeltävistä puiden poistoista.

Ota yhteyttä:

Puh: 0466478965

sahkopalvelu.vartiainen@gmail.com

Lähetä viesti

Metsäpalvelu Mika Vartiainen

Miettiläntie 15, Kuopio

Y-tunnus: 1483178-8

Copyright 2018-2023 © Metsäpalvelu Mika Vartiainen